PilatesStudio2016_4 -® Jiri Halttunen.jpg
 

 Näin aloitat harjoittelun

Ohjeita uudelle asiakkaalle

Jos olet vasta-alkaja, suosittelemme osallistumista Pilates peruskurssille tai perehdytykseen. Näin opit Pilateksen ydinelementit, kuten hengitystekniikan ja selän keskiasennon. Seuraava perehdytys pidetään la 2.3. klo 10-12. Ilmoittautumiset osoitteeseen info@jyvaskylanfysioterapia.fi.

Peruskurssin sijasta voit osallistua Kehonhuolto -tunnille, josta voi myös siirtyä Pilates perustunnille. Jos olet joskus harrastanut Pilatesta, voit osallistua suoraan perustunnille. 


Näin valitset ja varaat tunnin

Joogaa ja Pilatesta Jyväskylässä

Meillä voit vapaasti valita tuntisi. Halutessasi voit varata itsellesi vakiopaikan lukukaudeksi kerrallaan tai ilmoittautua jokaiselle tunnille erikseen. Esteen sattuessa, peruutathan tuntisi viimeistään vuorokautta ennen tuntia. Peruuttamattomista varauksista perimme kertamaksun. Tunnit varaat suoraan ajanvarausjärjestelmästä.

Näin ostat kortin tai maksat kurssin

Pilates-kortit voi ostaa Jyväskylän Fysioterapian toimistolta arkisin klo 8-16 tai tilata s-postilla info@jyvaskylanfysioterapia.fi. Tähän sähköpostiin ei voi tehdä tuntien peruutuksia tai ilmoittautumisia. Akuuteissa  sairauspoissaoloissa voit soittaa ajanvarausnumeroon 010 231 0210, ark. 8-16. Yksittäiset tunnit ja kurssit maksetaan etukäteen asiakaspalvelussa. Studiollamme voit hyödyntää Smartumia, e-passia, Omakuntoa, RJ-kuntoseteliä ja Ticket Mind&Bodya. Maksut suoritetaan toimistoon arkisin klo 8-16.

Näin käytät varausjärjestelmää

Vakiokävijä: oikeasta yläreunasta ”luo tili” ensimmäisellä käyttökerralla. Tilin luomalla voit tarkkailla omia varauksiasi ja muuttaa niitä. Saat halutessasi muistutuksen tunnista sähköpostiisi tai puhelimeesi. Sähköpostilinkin kautta pääset muuttamaan tai perumaan varauksen.

Yksittäinen kävijä: Voit ilmoittautua myös ilman tilin luomista, sähköpostin ilmoittamalla saat myös näin vahvistuksen s-postiisi ja voit itse tarvittaessa perua sen kautta varauksen myöhemmin.  Tunti tulee maksaa etukäteen Jyväskylän Fysioterapian asiakaspalvelussa Väinönkatu 30 2 krs. ma-pe 8-16. Maksukuitti annetaan tunnin ohjaajalle ennen tunnin alkua.

Varaaminen: paina ”varaa” haluamasi tunnin kohdalle. Tunnin kohdalla näkyy jäljellä olevien paikkojen määrä. Jos tunnille on asetettu minimiraja, tarkista määräajan umpeutuessa, onko tunti toteutumassa (tunti peruuntuu automaattisesti, jos minimikävijämäärä ei toteudu).

Peruminen: voit perua varauksesi Digital Bookerissa vuorokautta (24h) ennen tuntia. Peruuttamattomista tunneista joudumme veloittamaan yksittäisen tunnin hinnan 17,50€. Ohjelman mainitsemat käyttöehdot löytyvät etusivun alareunasta.

 

Oletko valmis aloittamaan harjoittelun? Varaa ensimmäinen tuntisi.