PilatesStudio2016_3 -® Jiri Halttunen.jpg
 

Tunnit

Monipuolisia Pilates-tunteja ja joogaa

Tuntien kesto on 60 min, ellei toisin mainita.


Pilates

Pilates- ja Jooga-tunnit Jyväskylässä

Perustason tunti sopii Pilates peruskurssin tai muun Pilates perehdytyksen käyneille. Tunti sisältää pääosin pre-pilates -liikkeitä.

Keskitason tunti sopii Pilatesta jo harrastaneille. Tunnilla edetään pre-pilates -liikkeistä pidemmälle kohti klassista repertuaaria. Tunnin rytmi on perustasoa nopeampi.

Jatkotason tunti sopii Pilatesta jo enemmän harrastaneille. Tunti sisältää myös klassisen repertuaarin liikkeitä.

Laiteharjoittelu sopii Pilatesta jo harrastaneille. Tunnilla harjoitellaan Pilates-laitteilla pienryhmässä, max 5 henkilöä. Osallistu laiteperehdytykseen ennen osallistumistasi laiteryhmätunnille. Laitepilates kehittää voimaa, notkeutta ja motorisia taitoja. Harjoittelu haastaa koko kehon hallintaa ja vahvistaa kaikkia kehon lihasryhmiä tasapainoisesti. Laiteharjoituksissa lihakset aktivoituvat automaattisesti ketjuuntuen ja ylläpitävät nivelien turvallisia asentoja. Laiteharjoitteluun sisältyy mahdollisuus turvallisesti harjoitella myös haastavia liikkeitä kuten hyppylautaharjoituksia, jotka kohottavat sykettä, parantavat kestävyyskuntoa ja ylläpitävät luuston terveyttä. Pilateslaitteet sopivat myös erinomaisesti esimerkiksi leikkauksen tai vammautumisen jälkeiseen kuntoutukseen.

Muut tunnit

Flow&Yin jooga koostuu dynaamisesta ja vahvistavasta flow-joogasta sekä rentouttavasta ja palauttavasta yin-joogasta. Kesto 90 min.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelulla kevennetään ryhtiä eli kehon kannatusta, rentoutetaan selän ylijännittyneisyyttä ja taloudellistetaan liikkumista spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä.

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Metodissa keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoitteet sisältävät kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Harjoittelussa korostuu tarkkuus ja hengityksen yhdistäminen liikkeisiin. Harjoituksessa käytetään myös hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Tunti sopii kaikille, eikä edellytä aikaisempaa pilates tai muuta kehonhallinta -harjoittelua.

Tunnin voi maksaa 10 kortilla (kertakäynti) tai kertamaksuna 20 euroa, joka maksetaan etukäteen Jyväskylän fysioterapian vastaanottoon Väinönkatu 30 2 krs ma-pe 8-16. Voit myös pyytää laskun sähköpostitse info@jyvaskylanfysioterapia.fi

Tilaustunnit ja -kurssit:

Tarjoamme monipuolisia kehonhallinta- ja kehonhuoltotunteja tai -kursseja sinun tai ryhmäsi toiveitten mukaisesti. Valikoimaamme kuuluu mm. kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoittelua urheilijoille, terapeuttista ja klassista Pilatesta, Pilatesta raskaana oleville ja synnyttäneille, Golf-Pilatesta, hatha, flow ja yin joogaa, FasciaMethod -tunteja, rentoutustunteja, kehonhallintakursseja nuorille sekä selän kuntoutusta spiraalistabilaatio -menetelmällä. Tunnit voimme pitää myös infrapunalämmössä.

Kysy lisää!

 

VARAA AIKA TUNNILLE AJANVARAUSJÄRJESTELMÄMME KAUTTA: